top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Hoe Ayo care mij in korte tijd mijn bewegingsvrijheid heeft teruggegeven

Bijgewerkt op: 26 jun. 2023

Ik ben ten gevolge van een stenose in februari 2018 geopereerd aan mijn nek en daarna voelde ik mij weer prima. Tot november 2019, toen kreeg ik opnieuw problemen met stroomstoten in de armen en vermoeidheid. Ook meer last van mijn onderrug en lopen ging al moeilijker met ook nog heel veel pijn. Uiteindelijk kon ik niets meer en mijn echtgenoot moest mij met alles helpen.


In januari 2022 ben ik opnieuw geopereerd aan mijn nek en daarna knapte ik wel wat op. Het herstel ging niet zoals ik had gehoopt en bleef moeite hebben met lopen, zelfs achter een rollator. Mijn armen wilden ook niet meer en ik kreeg tintelingen in de vingers.


In september ziet mijn echtgenoot op Facebook een reclame van Ayo Care en leest enkele recensies. Gebeld voor een oriënterend gesprek en er werd aangegeven dat ik wel geholpen zou kunnen worden, echter zonder garanties natuurlijk.


Op 3 oktober de eerste afspraak en de problemen doorgenomen. Een probleem was namelijk wij zouden 5 november naar Benidorm zouden vertrekken en dat betekende een korte periode om wat te kunnen doen. Afgesproken om 2 keer per week een behandeling en ook mijn echtgenoot moest gaan helpen. Ongelofelijk wat een heftige behandelingen, maar ik ging wel vooruit. Dinsdag 1 november de laatste behandeling bij Ayo care. Mijn echtgenoot helpt mij elke dag met de oefeningen oefeningen en inmiddels ook voor de armen.


Het resultaat is verbluffend: ik loop weer! Wel achter een rollator, maar 10 km per dag is toch niet niks. Ook zijn mijn armen veel beter met minder tintelingen in de vingers.


Bedankt Ayo care dat ik weer zo fijn kan bewegen en bijna geen pijn meer heb!


Groetjes uit Benidorm

Lidia Janssen-Moret

320 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii


bottom of page