top of page
  • info014294

Topsporter met chronisch peesprobleem

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022


Man 29 jaar


Vorig jaar had ik met regelmaat last van mijn rechter knie pees. Week in week uit moest ik een training of wedstrijd laten schieten door de pijn die ik had aan mijn rechter tendon. Na bezoek aan verschillende dokters in zowel Thailand en Nederland kwamen we tot conclusie dat ik een jumpers knie had, en mij werd verteld dat rust en stil zitten niet echt een optie was voor een jumpers knie. Dan maar met pijn blijven spelen?


Tot ik in september plotseling weer in NL moest zijn en ik een fysiotherapeut tegenkwam die mij de AYO CARE methode voorstelde. Toen heb ik enkele maanden een dynamische neuro modulator van AYO CARE in bruikleen gekregen. Ik gebruikte het apparaat na elke training, wedstrijd en voor het slapen. Ik ben nu helemaal van de pijn af, zelfs de kleine pijntjes rond de tendon zijn verdwenen!


Ik kan door eigen ervaring zeggen dat het werkt. Ik voetbal op het hoogste niveau in Thailand en ze trainen hier harder dan in Europa en de lichamelijke belasting bij een training is vaak langer. De velden in Thailand zijn harder en droger, dus veel belasting op de benen, knieën en pezen. Ik hoop dat mijn blessure weg blijft maar als het terug komt moet ik zo’n dynamische neuro modulator van AYO CARE in mijn bezit hebben!

683 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page