top of page
  • info014294

Chronische neuropathische kaakpijn ná operatie

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022


Vrouw 64 jaar


Wat voor AYO CARE een alledaagse handeling is heeft voor een ander grote positieve gevolgen. Tientallen jaren heb ik chronische kaakklachten gehad en daardoor enorme zenuwpijn. Een groot deel van die periode heb ik alleen maar vloeibaar kunnen eten, door de zenuwpijn had ik voortdurend slapeloze nachten en in slechte periodes was zelfs spreken een grote last. Enkele maanden geleden ben ik door AYO CARE behandeld en nadien ben ik het DNM apparaat zelf gaan gebruiken. Vrijwel direct voelde ik resultaat! En na verloop van tijd zijn de klachten steeds wat verder verminderd. Genezen kan en zal de kwaal niet meer, maar door de hulp van AYO CARE is mijn pijn een stuk dragelijker, de nachtrust hersteld en het leven daarvoor ineens veel aangenamer.

917 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page