top of page
  • info014294

Twee hernia operaties zonder resultaat

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022


Vrouw 47 jaar


Met jarenlang rugproblemen en 2 hernia operaties op de zelfde plek ben ik door de doktoren in het ziekenhuis naar huis gestuurd met de mededeling “Hier kunnen we niets meer voor u doen”. Dus een medicijnkast vol aan pijnstilling met alle bijwerkingen op de koop toe.

Totdat mijn fysiotherapeut het AYO CARE programma aan mij voorstelde. Mijn gedachten waren “Baat het niet schaadt het niet”. Ik moest de eerste keer wel wennen aan het gevoel, het is een vreemd tintelend gevoel maar doet absoluut geen pijn. Na de eerste keer behandelen van mijn rug voelde ik al verbetering. Ik ga nu verder voor behandeling bij mijn eigen fysiotherapeut die de opvolging verzorgt volgens de AYO CARE methode en kan zeggen, dat dit heel veel voor mij doet.

Ik ben van een pijnscore van 7/8 tot nu op 3 en medicijn vrij op een enkele paracetamol na. Mij beter maken kan niemand maar ik kan gewoon mijn dagelijkse dingen met heel veel minder pijn doen. Met minder pijn beweeg je makkelijker, dus ben je actiever en slaap je beter en kun je meer aan. Het werkt door in alles.

1.839 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page